Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling of een deel van uw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Om gebruik te maken van dit recht moet u contact met ons opnemen via info@sonkussen.nl. Voor een snelle afhandeling ontvangen wij graag bij de retourzending het herroepingsformulier. U vindt deze hier of in de bevestigingsmail van ons aan u. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen

Producten die specifiek en afwijkend van de standaard producten op wens van de consument gepersonaliseerd en/of gemaakt zijn;

Producten die aantoonbaar in gebruikte staat zijn.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:

SONkussen
Leeuwerikstraat 13
​7491 CR Delden

© 2013 - 2024 SONkussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel