SONkussen

"SONkussen" bestaat uit moeder Sonja Grobbink-Tieke en dochter Esther Pot-Grobbink.
Esther: "Ik was bevallen van mijn kindje en tijdens de borstvoeding zocht ik naar ondersteuning door middel van losse kussens, maar dit was niet erg comfortabel. Ik ben vervolgens een voedingskussen gaan kopen, dit kussen beviel echter helemaal niet goed, want de vulling van het kussen verslechterde al snel en het kussen mocht ook niet gewassen worden. De prijs/kwaliteit verhouding voldeed dus geheel niet aan de verwachtingen. Ik ging samen met mijn moeder op zoek naar een betere oplossing".
Sonja, al haar hele leven in de textiel en altijd van alles aan het maken en creëren achter de naaimachine, heeft er toen zelf één gemaakt. Toen Esther hem in gebruik had, kregen zwangere vriendinnen en kennissen er al snel belangstelling voor en vroegen of Sonja er ook één voor hen kon maken en zo ontstond uiteindelijk het “SONkussen”, SON van SONja en kussen staat voor zich.
Door alle enthousiaste en tevreden reacties besloten we in 2013 online te gaan verkopen. Dit ging naar volle tevredenheid en daarom hebben wij ondertussen onze site ook verder aangevuld met diverse andere (lichaams-)kussens om zo nog meer mensen een ontspannen (slaap-)houding te kunnen geven en dat doen we nu alweer ruim 10 jaar! 

 


Groetjes,
Esther en Sonja

* We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

© 2013 - 2024 SONkussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel