Voedingskussen basis (180x40cm)

Artikel 1 van 48
€ 36,95 (inclusief btw)

​Voedingskussen basis

Dit voedingskussen is natuurlijk heel fijn om als voedingskussen te gebruiken, maar hij is ook zeer geschikt als ondersteuning voor vele andere (medische) aandoeningen. Te denken valt aan bijvoorbeeld fybromyalgie, diabetes, oedeem, heup- en schouderklachten en rugklachten.

Het kussen is ca. 180cm lang en heeft een 100% katoenen tijk met rits. Door middel van de rits kun je zelf de dikte van het kussen gemakkelijk aanpassen, omdat elk mens uniek is en andere slaapwensen heeft omtrent de dikte van een kussen
.  De rits zit aan de buitenzijde van het kussen, zodat je deze niet voelt bij gebruik.


Met dit voedingskussen maak je het slapen tijdens de zwangerschap comfortabel. Je legt het kussen bijvoorbeeld voor je langs, onder je buik en tussen je knieën. Hierdoor ligt je ruggenwervel recht en ondersteunt het kussen je lichaam, waardoor je een betere nachtrust zult ondervinden.
Het kussen is ideaal tijdens het voeden van je baby bij zowel borst- als flesvoeding door zijn ergonomische vorm (in het midden is het kussen wat breder) en grootte. Je legt het zwangerschapskussen, als het ware, als een hoefijzer om je heen. Het ontspant de schouders, nek en armen en zorgt voor een comfortabele houding bij moeder en kind. In een later stadium, als het kindje wat groter is, kan het kindje met het voedingskussen om zich heen beter de balans vinden tijdens het leren zitten en biedt het bescherming tegen omvallen.
Ook hebben we bij dit zwangerschapskussen een poefhoes, hierdoor maak je in een handomdraai van je voedingskussen een babynestje.


Ondersteuning nodig bij het lezen, t.v.-kijken of eten in bed, stoel of bank, dan kan dit kussen ook uitkomst bieden.
​Het kussen wordt geleverd in een draagtas met handvaten, zodat je het ook gemakkelijk en schoon mee (op reis) kan nemen.

Bij dit voedingskussen hebben we een zeer groot assortiment voedingskussenhoezen in diverse kleuren en patronen, deze moeten apart besteld worden.

Specificaties:

  • Afmeting: ca. 180cm. (bovenlangs gemeten) x 40cm, aflopend naar 30 cm aan de uiteinden.

  • Vulling: De duurzame vulling bestaat uit polyester vezelbolletjes (niet te vergelijken met balletjes of korreltjes vulling). Wij gebruiken deze anti-allergische en vochtregulerende vulling, omdat deze vulling de perfecte balans geeft tussen goed comfort en de juiste stevigheid op de plekken waar u die steun nodig heeft.

  • Tijk is van 100% katoen.

  • Gewicht: ca. 1500 gram.

  • Het kussen kan probleemloos in zijn geheel in de wasmachine gewassen worden op 40 ̊C en in de droger op een lage temperatuur. De functionaliteit en vorm van het kussen blijven ook na het wassen behouden.


* De dame op de foto is 1.72 m lang.

© 2013 - 2024 SONkussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel